´
KAHVAKUULA: VINKIT ALOITTAMISEEN


Kahvakuula on tehokas ja monipuolinen laji, ja siinä on helppo säädellä painoja kunnon, fiiliksen ja liikkeiden vaativuuden mukaan.

Aluksi on kaiketi tärkeintä, että varusteet ovat kunnossa. Rennot vaatteet, kengät joiden pohja ei luista ( tai paljaat jalat) sekä sopiva kuula. Kuulia löytyy saleilta monenmallisia ja kaiken painoisia.
Jos haluat ostaa kuulan kotiharjoitteluun, niitä löytyy melkeinpä joka marketista. Kannattaa vaan miettiä kuulan materiaali, ettei rei´itä olohuoneen parkettia kovin pahasti! Myös kahvan koko kannattaa kokeilla, että se on sopiva käsillesi, ja mahtuuko kaksi kättä ottamaan kahvasta kiinni.
Kuulaa ostaessa, monesti varsinkin naiset ostavat liian kevyen kuulan. Joidenkin suositusten mukaan naisille soppeli aloituspaino olisi n.8 kiloa ja miehille jopa 16 kiloa.

Kun alat heilumaan kuulasi kanssa, huomioi, että sinulla on ympärilläsi väh. 30cm tilaa joka suuntaan. Sivuille ja myös kattoa kohti. Lattian tulee olla tasainen ja luistamaton.

Suositeltavaa olisi käydä ohjatulla kahvakuulatunnilla, jossa ammattitaitoinen trainer neuvoo oikeat liikeradat ja sopivat painot. Tunneilla suoritetaan aluksi tarvittavat lämmittelyt ja loppu venyttelyt ja lihasten ravistelut.
Tunneilla opit hyvät perusliikkeet ja tekniikan. Liikkeissä lantio ja jalat tekevät suurimman osan työstä. Myös selän suorassa pysymiseen kiinnitetään huomiota. Ranne on toinen, jonka tulee pysyä suorana. Siihen voi apuna käyttää rannesuojaa.
Kun olet saanut asiantuntijan opastusta, voi niitä oppeja sitten soveltaa kotiharjoitteluunkin!

Voit opetella kahvakuulaliikkeitä  myös kotona oman kuulasi kanssa.
Fitnesstukusta on saatavilla opetus DVD. Se sisältää monipuolisia harjoituksia ja ne myös selitetään ja näytetään perusteellisesti
Voit tilata omasi täältäAikuisten leikkeihin lelut KaalimadostaLisää tietoa kahvakuulasta:

Kahvakuula.fi

Voimatoimi.net

Wikipedia/kahvakuula

Kuva: GiryaGirl - LisenssiVATSALIHAKSET

Onko sixpäkki hukassa? Vatsalihasten näkyminen on suosituimpia tavoitteita kuntoilun maailmassa, niin naisilla kuin miehillä. Sen saamiseksi esille on alettava hankkimaan vatsalihaksia ja lisäksi tietenkin hankkiuduttava vatsassa olevasta rasvasta eroon.  Vatsalihaksiin pitäisi saada paksuutta, jotta ne näkyisivät kunnolla. Rutistusliikkeet ovat hyviä perustreeniliikkeitä.

Vatsalihasliikkeitä on monenlaisia ja niissä voi käyttää lisäpainoja tehon lisäämiseksi. Myös keskivartalon ja syvien vatsalihasten treenaus auttaa tulosten syntymisessä. Tärkeää on myös, että tekee liikkeen oikein. Liikettä tehdessä lihasta supistetaan ja sen pitäisi tehdyn liikesarjan jälkeen tuntua lihaksissa. Jos liikkeen tekee väärin, jaksaa tehdä kohtuuttomia määriä toistoja, eikä se tunnu raskaalta. Vatsalihaksia olisi hyvä treenata noin kaksi kertaa viikossa.

Myös keskivartalon treenaus vahvistaa syviä vatsalihaksia sekä luonnollisesti keskivartalon lihaksia. Yleensä treenattu keskivartalo vähentää selkäkipuja ja -ongelmia. Myös muut treeniliikkeet saavat apua ja tukevuutta vankasta keskivartalosta.
Kiertoliikkeet ovat hyväksi selälle ja saavat vinot vatsalihakset  hyvin esiin.
Kuntosaleilta löytyy hyviä laitteita, joissa voi tehdä kiertoja ja kone antaa vastusta. Todella tehokasta!

Seuraavaksi liikkeitä, joilla voi vahvistaa ja treenata vatsalihakset kuntoon. Yhden harjoittelukerran aikana voi tehdä 2-3 eri liikesarjaa. Sen pitäisi riittää, jos liikkeet tekee kunnolla. Ja jos liikkeet tekee kunnolla, vatsalihaksissa tuntuu polte!


Hyvä perusliike on istumaannousut. Muista, ettei tarvitse nousta ylös asti, vaan tärkeintä on se, että vatsalihaksissa säilyy jännitys koko ajan.
Kun nostat itseäsi ylöspäin, paina napaa samalla selkärankaa vasten.
Vinot vatsalihakset saavat treenin, kun kierrät vartaloa puolelta toiselle, anna katseen seurata mukana. Kierron kuuluu lähteä keskivartalosta.

Voimapyörä. Todella raskas ja tehokas liike. Suorasta vartalosta pyöristetään selkää ja liu´utetaan pyörää rauhallista vauhtia eteenpäin. Liike ei saa edessä pysähtyä vaan on samantien alettava palaamaan takaisinpäin, alkuasentoon.
Helpompi ja kevyempi versio liikkeestä on suoritettuna se polvet maassa.
Lue myös http://www.hyvaolo.com/2012/10/mika-on-power-wheel-vatsalihakset-toihin.html

Jalkojen nostot esim. leuanvetotangossa roikkuen. Kun jalat roikkuvat alhaalla, nostat niitä rauhallisesti ylöspäin ja pidät yläasennossa hetken, sitten taas hallitusti alas. Liikkeen saa tuntumaan vinoissa vatsalihaksissa, kun vie polvia vuorotellen molemmille sivuille.

Hoover eli lankkupidot ottavat tehokkaasti syviin vatsalihaksiin. Liike tekee vatsasta litteämmän. Muista taas pitää napa tiukasti kiinni selkärangassa.

Puristukset taljassa aloitetaan painamalla leukaa rintaan ja rullaamalla selkää pyöreäksi, sitten pyöristetään ylävartalo suoraan eteenpäin. Rutistus tapahtuu ala-asennossa.

Liity paneeliin ja vastaamalla kysymyksiin, tienaat pisteitä, joilla voit lunastaa lahjakortteja!


Fitnesstukusta lisäravinteetRASVA PALAMAAN

Syö maitotuotteita

Maidossa on proteiineja: kaseiinia ja heraa. Niitä syödessä tulee kylläisyyden tunne ja lihasmassa kasvaa paremmin, kun nautitaan proteiinia. Moni proteiinijuomakin on valmistettu maitoproteiinista.
Kalsiumin on todettu pitävän kehonrasvat alhaalla. Lisäksi maitotuotteet sisältävät CLA:ta, joka parantaa rasvanpolttoa.

Juo vettä

Kun juot vettä aterian aikana, se tasapainottaa verensokeria ja tunnet itsesi kylläisemmäksi. Juotuasi puoli litraa vettä, elimistö kuluttaa siihen 20kcal. Jos et juo tarpeeksi vettä ja olet "kuiva", rasvan irtoaminen rasvasoluista vähenee ja poltat vähemmän rasvaa.

Syö aamupala

Päivän tärkein ateria. Jos jätät aamiaisen väliin, energiatasot ovat alhaalla ja tunnet uupumusta ja jaksamisen puutetta. Aamiainen antaa energiaa ja virkistää. Lisäksi aamiaisen syötyäsi pysty syömään tasaisesti pitkin päivää. Jos et syö aamiaista, keskellä päivää tulee yllättäen nälkä ja päädyt helposti pikaruokaloihin mättämään.

Syö kananmunia

Omegat 3-6-7-9 öljyvalmiste 120 kaps. Hinta on 38,00 €.Omega 3 munat ovat parempia kuin tavalliset munat ja niistä saat 7gr proteiinia. Munia voit keittää kerralla enemmän ja pitää niitä jääkaapissa. Näin saat äkkiä hyvää proteiinia ja rasva vapautuu paremmin rasvasoluista. Kun vältät hiilihydraatteja, muutama kananmuna nälkään ovat mainiota ruokaa. Keltuaisia ei kannata poistaa, sillä niissä on suurin osa proteiinista ja omega-3 hapot, juuri nämä tehostavat rasvanpalamista.

Aamukävely

Kun heräät, juo vettä ja lähde reilun puolen tunnin kävelylenkille. Kun et ole yön aikana syönyt mitään, keho käyttää energiaa rasvasoluista tehokkaammin. Sen jälkeen aamiaiselle.

Iltapala

Yöllä energiankulutus on pieni, koska et liiku lainkaan. Illalla tulee välttää hiilihydraatteja, koska ne varastoituvat rasvaksi. Voit syödä vielä melko myöhään, kunhan iltapala koostuu proteiineista ja vihanneksista.

RASVANPOLTON TUEKSI LISÄRAVINTEET TÄSTÄ


Rasvanpolttajaa täältä

Polta rasvaa ja laihdu superkuidun avulla


Yleensä eniten treenattuja lihaksia ovat pakarat ja reidet, mutta kukapa ei haluaisi muodokkaita ja kauniin pyöreitä lihaksia myös ylävartaloon!
Treenaus on monipuolisinta kuntosalilla, mistä löytyy laitteet ja painot joka lähtöön.
Seuraavassa tekstissä on vinkkejä ja ehdotuksia suosituimmista treeniliikkeistä ylävartalon lihaksille
Osassa seuraavista liikevinkeistä myös useampi lihasryhmä työskentelee samanaikaisesti.

Yläselälle...  

mainio liike on kulmasoutu käsipainolla. Paino saa olla aika iso.
Ylätaljaveto. Sen voi tehdä joko kapealla tai leveällä otteella. Leveällä otteella tehtäessä liike ottaa yläselkään ja kapealla tehtäessä hauis pääsee mukaan töihin.

Rintalihakset...

saavat harjoitusta vinopenkkipunnerruksessa. Aseta penkki melko loivaan kulmaan, että saat tehot rintalihaksille. Jos jätät penkin liian pystyyn, harjoitus kohdistuu enemmän hartioihin.
Toinen hyvä liike rintalihaksille on vipunostot käsipainoilla sivuille, tämä liike tehdään penkillä selälleen maaten.
Lisäksi punnerruksia, joissa voit käyttää myös apuvälineitä: Bosu-palloa ja punnerruskahvoja

Olkapäille ja hartioille...

tehokkaita liikkeitä ovat vipunostot sivulle käsipainoilla, pystypunnerrus käsipainoilla ja pystysoutu mutkatangolla. Liikkeissä kannattaa muistaa, ettei vie painoja ja olkapäitä liian ylös, jotta liike kohdistuisi olkapäihin.

Ojentajille...

suosittu liike on ranskalainen punnerrus selälleen penkillä maaten ja käyttäen esim. mutkatankoa. Myös ojentajat taljassa (pushdown) ja dippi esim. penkkiin nojaten ovat suosittuja liikkeitä.

Hauista... 

voi treenata käsipainoilla tehden yhden käden hauiskääntöä. Lisäksi myös tangolla, mutkaisella tai ilman mutkaa, tehden hauiskääntöä. Useinhan hauikselle riittää 1-2 liikettä, koska ne joutuvat rasitukselle muissakin liikkeissä apulihaksina!

Jos treenaa kovilla painoilla, yleensä lihasryhmiä on hyvä jaotella eri päiville, ettei treeni käy liian raskaaksi. Tietenkin jos salikertoja ei ole kuin muutama viikossa, voi treenata kaikkia lihasryhmiäkin jos jaksamista löytyy. Lihakset tarvitsevat kuitenkin palautumispäiviä, eli joka päivä ei voi treenata samoja lihaksia. Eikä siitä olisi mitään hyötyäkään, pikemminkin haittaa. Lihas ei kasva, jos se ei saa palautua välillä.
Muista myös palautumisjuoma heti treenin päätteeksi

Kuva: Mike Dunn - Lisenssi

Laihdu glucomannan superkuidun avulla´
Missä kamppeissa liikkumaan?

Liikuntavaatteissa ei ole pelkästään kyse niiden muodikkaasta ulkonäöstä, vaan niiden toimivuus on pääasia. Pystyt harrastamaan täysillä, kun vaatteet eivät hierrä, kastu ja ne pysyvät paikallaan. Ulkoilu on sisäliikuntalajien ohella melkoista varusteurheilua. Säähän kuin säähän löytyy sopivat asut ja materiaalit ja silloin ei keli estä ulkoilua.
Seuraavaksi muutamia vinkkejä asuvalintoihin:

Kengät

On tärkeä valita lajiin sopivat kengät. Juoksukengissä on oltava joustoa ja sopivan tuntuinen, sekä oman jalan mallille sopiva pohja. Urheiluliikkeissä osataan neuvoa ja joissakin jopa laitteilla testataan jalan malli ja sille sopiva kenkä. Nykyään on saatavilla myös Goretex-pinnoitettu juoksukenkä, jossa pohja joka takaa pidon jäisillä ja märillä pinnoilla( Adidas).

Aerobictossuissa on oltava sopivasti tukea, usein myös nilkalle. Niistä on löydyttävä myös kunnollinen iskunvaimennus. Kun kengät vanhenevat, ne kuivahtavat ja menettävät ominaisuutensa.
Sopivat kengät löytyy melkein mille lajille tahansa: kiipeilyyn, pyöräilyyn, kävelyyn, vaeltamiseen, nyrkkeilyyn, joogaan, jalkapalloon, koripalloon...
Myös sukat kannattaa ostaa hyvälaatuiset ja oikeankokoiset. Liiallisia saumoja kannattaa välttää, niinkuin myös alusasuissa.


Urheiluliivit

Hyvät liivit ovat tärkeimpiä varusteita liikkuville naisille.Kaikenkokoiset rinnat tarvitsevat tukevat liivit urheiluun. Liivejä voi ostaa marketeista, urheiluliikkeistä ja postimyynnistä. Mallleja, merkkejä ja hintaluokkia löytyy joka lähtöön!
Urheiluliiveissä on hyvä sovittaa liivit ja varmistua, että ostaa sopivan tukevat ja istuvan tuntuiset liivit.
Puserot

Ulkoilussa kannattaa pitää mielessä, että ei vilustu. Suositeltavaa on käyttää vaatteita, jotka kuljettavat hikeä pois ihon pinnalta.
Sisäliikunnassa topit ja lyhythihaiset puserot ovat myös dry fit-materiaalia, pysyvät kuivina ja joustavat joka suuntaan, sekä ovat miellyttävän tuntuisia eivätkä purista mistään.

Housut

Nykyään, onneksemme, on ainakin ulkoiluhousuihin valittavana lahkeenpituudet. Ulkoiluasuissa hyvä materiaali hylkii vettä ja lunta. Lahkeissa säätämiseen vetoketjut ja tarranauhat ovat usein tarpeen.
Jumppahommissa pehmeää materiaalia olevat ihonmyötäiset trikoot ovat erittäin suositut, eivätkä ne aiheuta hiertymiä reisiin.

Takit

Kuoritakit eristävät lämpöä erittäin hyvin. Joissakin on fleece- tai hopeavuori lämpöä tuomassa. Taskut ja vetoketjut on vesitiiviitä. Säätämiseen hupuissa ja helmoissa kiristettävät kuminauhat ja hihansuissa tarrakiinnitys. Takeissa on hyvä olla myös taskuja, esim. puhelinta ja mp-3 soitinta varten.
Ulkoiluvaatteissa kannattaa suosia kerrospukeutumista.Vedenpitävä Goretex, estää veden pääsyn sisään ja päästää iholta tulevan kosteuden ulos.
Goretex, Softshell ja Windstopper tuotteet pitävät kaikki ainakin jonkin verran vettä ja tuulta, vaikkakaan ne eivät sadeasuja kuitenkaan ole.
Näiden materiaalien tiheä pesu ei tee hyvä kankaiden kalvolle. Tuuletus ja näkyvän lian pyyhkiminen kostella pesun sijasta riittää hyvin.
Näille vaatteille on olemassa niille tarkoitettua pesuainetta, jonka kehutaan pidentävän niiden käyttöikää.

LAADUKKAAT URHEILU- JA KUNTOILUVAATTEET:

STADIUM
FITNESSTUKKU


´
Fit lehti liikunnasta ja ravinnosta kiinnostuneelle

Fit lehti keskittyy ravintoon, liikuntaan, terveyteen ja hyvään oloon. Näistä osa-alueista on tarjolla useita ajnkohtaisia artikkeleita, reseptejä ja liikuntavinkkejä.

Joka lehdessä on muutama tunnettu henkilö kertomassa elämäntavoistaan ja harrastuksistaan.

Liikunta teeman alle kootaan tietoa ajankohtaisista lajeista ja tehokkaista treeneistä. Lehti ei ole mikään pelkkien sali-ihmisten lehti. Jumppa- ja treeniohjelmia on mahdollista tehdä kotona ja perusarkeen sovellettuja hyötyliikunta ohjeita löytyy myös.

Ravinto-osuudessa on terveellisiä ruokareseptejä ja artikkeleita ruoasta ja ruokavalioista sekä dieeteistä.

Myös muotia ja kaunetta käsitteleviä aiheita löytyy joka numerosta. Ajankohtaisia liikuntavaatteita ja kauneudenhoidon uutuudet.

Joka numeroon sisältyy lukijaposti, keittiö sivut, kysy asiantuntijalta-palsta, lukijakilpailu ja kolumni.

Lehti on monipuolinen, eri aiheita ja erilaisia liikuntamuotoja käsittelevä lehti. Turhat juorut ja sensaatiojutut on jätetty pois. Tämän takia lehteä jaksaa oikeasti lukea eikä vain selailla.PARHAAT RASVANPOLTTOON PURKISTA TOP 8

L-KARNITIINI kuljettaa rasvaa soluihin poltettavaksi.

Paljon urheilevalle ja laihduttavalle l-karnitiinista saattaa olla lisäapua.
Karnitiini saattaa laajentaa verisuonia, mikä lisää suorituskykyä.
Se lisää aineenvaihduntaa ja näin ollen myös painoa saattaa tippua.
Se vie rasvahappoja solujen mitokondrioihin ja siellä ne muuttuvat energiaksi. Sen uskotaan myös nostavan testosteronitasoja.


L-karnitiinia tilaat edullisesti :   TÄSTÄCLA:ta käytetään jokapuolella maailmaa yleisesti laihdutusvalmisteena. Se lisää rasvahappojen palamista jolloin rasvakudos vähenee.
CLA laihduttaa, vähentää rasvavarastoja, kiinteyttää ja vahvistaa lihaksia. Se myös vahvistaa luustoa ja ehkäisee syöpää.
CLA myös ehkäisee astmaa, allergioita ja sydän- ja verisuonitauteja.Siispä se on melko monipuolinen terveysvaikutuksiltaan!
Sitä on luonnossa maidossa ja lihassa, mutta monet eivät syö lihaa ja juo maitoa tarpeeksi saadakseen riittävän määrän CLAta.
(Onneksi sitä on saatavilla purkista)


VIHREÄ TEE lisää energian kulutusta ja rasvojen hapetusta sekä lisää kehon termogeneesiä niin harjoituksen aikana kuin sen jälkeenkin. Kun rasvankäyttö energiaksi lisääntyy, nopeutuu samalla kehon ylimääräisen rasvan väheneminenkin.
Vihreän teen katekiinit ja kofeiini yhdessä vaikuttavat tehokkaammin kuin kofeiini yksinään.
Vihreä tee valmisteet vähentävät kehon painoa ja rasvakudoksen määrää. Sen on todettu myös alentavan sydän- ja verisuonitauti kuolleisuuden määrää.

LESITIINI säätelee rasvojen kulkua elimistössämme ja tehostaa rasva-aineenvaihduntaa.
Kehonrakentajat käyttävät lesitiiniä, jotta pääsisivät eroon ihonalaisesta rasvasta ja näin ollen lihakset näkyisivät paremmin.

DETOX polttaa rasvaa ja poistaa nestettä. Kun liikunta on jäänyt vähälle ja ruokavalio on huono, kerääntyy kehoon ylimääräistä rasvaa ja tulee turvotusta.
Detox kuuri puhdistaa kehoa ja saa aineenvaihdunnan toimimaan. Juomaseos tiivisteessä on muunmuassa vihreää teetä ja guaranaa.

KALSIUMPYRUVAATTI auttaa polttamaan rasvaa lisäten hiilihydraattien käyttöä. Se lisää rasvan käyttöä energianlähteenä ja lisää aineenvaihduntaa myös levossa. Urheilijat suosivat sitä, koska se kiinetyttää lihaksia ja parantaa niiden suorituskykyä.

SITRIINI on hydroksisitruunahappoa, joka vähentää näläntunnetta ja makeanhimoa sekä estää rasvanmuodostumista.
Sitriini lisää lämmöntuotantoa ja aineenvaihduntaa kehossamme
Hyvinvoinnin tavaratalosta saatava FAT control sisältää pyruvaattia ja sitriiniä. Se polttaa rasvaa, kiinteyttää ja vähentää näläntunnetta.


Fast Burner -ravintolisä Hinta on 34,50 €.

RASVASIEPPARIT on tarkoitettu sitomaan itseensä ruuassa olevaa rasvaa. Tärkeää on ottaa tabletit ennen ruokailua, että se toimisi parhaiten. Sen teho perustuu kitosaaniin, joka imee itseensä rasvaa ja muodostaa sidoksia joita ruuansulatus ei pysty hajottamaan ja näin rasva poistuu ulosteen mukana.Laihdutus uutuus ilmaiseksi täältä!Bikinit ja alusasut täältä (mm. Calvin Klein, Panos Emporio, abecita, Björn Borg)
Calvin KleinStay in PlacePassionata

Nyt voit kuntoilla eri lajeja olohuoneessasi, yksin tai yhdessä. Nintendo Wii- pelikonsolin avulla voit tehdä voimaharjoituksia, aerobisia harjoituksia, joogata, nyrkkeillä, pelata erilaisia pelejä ja tasapainoilla. Peliin kuuluu tasapainolauta.
Lisävarusteena ostettavissa on tanssimatto ja siihen kuuluva tanssipeli.

Käyttäjä voi määrittää minkä mittaiset treenit haluaa, 20, 30 tai 40 minuuttia. Lisäksi voi valita mitä osa-aluetta haluaa kehittää ja minkälaista treeniä sillä kertaa haluaa ja mihin se painottuu.

Tekeminen on helppoa, ohjaaja suorittaa liikkeen ruudulla ja sinä mukana. Ohjaaja ruudulla huomauttaa virheistä. Kalorimittari huomauttaa virheistä.
Peli rekisteröi liikkumisesi ja rehkimisesi liiketunnistimen ja sykemittarin avulla.

Tasapainolaudalla voi pelata esim. minipelejä joissa väistellään laudanpäällä seisten kohti lentäviä palloja ja esineitä.
Pujottelua ja lumilautailua pelatessa kallistutaan siihen suuntaan mihin halutaan suksien ja laudan menevän.
Lenkkeilyssä poltetaan kaloreita, hulavanteen pyöritys on hauskaa ja saa hien pintaan, step-aerobic ja kuntosali- pelit suoritetaan myös osittain laudan avulla ja rasvaa polttaen.
Jos haluaa haastetta suorituksiinsa, voi haastaa Wii-valmentajan kisaan.

Peli on saanut paljon kiitosta, koska se on toiminut kipinänä liikkumiseen ja painonhallintaan. Säännöllisesti pelattuna se  nostaa oikeasti kuntoa ja laihduttaa.

Lainaa hankintoihin nopeasti!

Tästä saat edullisimman vakuutuksen ihan kaikkeen!


Tilaa oma Fit-lehti tästä, saat tarjouksen ja tilaajalahjanZumba on vauhdikas kuntotanssitunti, jossa tanssitaan lattarirytmien tahdissa. Se on tehokas liikuntamuoto. Tunnin aikana kuluu jopa 700 kaloria. Edellyttäen, että seuraa ohjaita ja pysyy liikkeessä. Sen vuoksi muutamia askelia kannattaa opetella etukäteen.

Zumbatuntiin kuuluu runsaasti lantion pyörittelyä ja se saa syvät keskivartalonlihakset tositoimiin, ikään kuin vatsatanssissa. Kun vatsan ja keskivartalon tukevat lihakset vahvistuvat, saat litteän vatsan!

Zumbatunteja vedetään nykyään melkein kaikissa liikuntakeskuksissa ja liikuntaseurojen järjestämillä tunneilla.
Moni on jo keksinyt helpon tavan zumbata yhdessä ystävän kanssa  tai yksin kotona. Myynnissä on zumba dvd-levyjä ja niiden tahdissa ja opastuksella voit opetella askelia ennen yleiselle tunnille menoa tai zumbata omaksi iloksi silloin kun sinulle sopii.

Zumbata voit myös Nintendo Wiin Zumba fitness-pelillä! Sen avulla saat koko perheen zumbaamaan.

Kengät Zumbaan

Zumba on tunti, jossa tanssitaan liikkuen eteen, taakse ja sivuille. Siispä kengän pitää olla pivot-palalla varustettu. Se mahdollistaa ketterät käännökset ja pyörähdykset olematta liukas.
Zumbakengässä ei tarvita vaimennusta niinkuin esim. step-jumppakengissä. Niiden pohja on kova ja se on aika matala.
Tärkeintä on se, että jalka on yhteydesssä alustaan jolla tanssahdellaan.
Hikeä minimoimaan, kannattaa valita tekstiilipintainen ja hikeä poistava kenkä joka hengittää hyvin.

Hyviä kenkiä kuntoiluun:
STADIUM
Tilaa Zumba Fitness-DVD
Mittaa kuinka paljon kulutat Zumbaamalla!
Sykemittarit täältä!


Tilaa Fit ja saat upean lahjan


Crosstrainerit ( eli ellipsilaitteet)  ovat tehokkaita ja monipuolisia kuntoilulaitteita. Niillä treenaat koko kehoa ja sen lihaksia.
Kun treenaat crosstrainerilla, treenaat alavartalon lisäksi käsiä ja ylävartaloa. Selkä vahvistuu siinä samalla.

Käsiä ja jalkoja yhtäaikaa käytettäessa energiankulutus on aika suuri.

Jos sinulla on vammoja tai nivel- ja polvivaivoja, crosstrainer sopii sinulle, koska se säästää niveliä
Polkimien ja käsikahvojen tehoa ja voimakkuutta voi itse säätää kuntonsa mukaan. Laitteeseen voi valita valmiita ohjelmia, rasvanpoltosta intervalliharjoituksiin.

Melkein kaikissa laitteissa on treenitietokone, joka mittaa ajan, matkan ja energiankulutuksen.

Crosstrainer on hyvä ja monipuolinen laite kotikäyttöön. Et tarvitse monia erilaisia laitteita tilaa viemään. Jos ulkona on huono sää, ei tarvitse käyttää sitä tekosyynä lekotteluun. Voit hoitaa treenin ja kuntoilun kotona lähtemättä mihinkään.


Treenivaatteet ja välineet täältä

Crosstrainerit kotiinkuljetettuna ja sopivilla maksuerillä täältä!OVATKO ENERGIAJUOMAT HYVÄKSI MEILLE?


Aikuisista joka neljäs sairastaa rasvamaksaa. Siinä rasvaa kertyy runsaasti maksasoluihin. Rasvoittuminen voi näkyä suurentuneena maksana ja maksa-arvojen nousuna sekä väsymyksenä. Rasvamaksa lisääntyy hurjaa vauhtia nuorilla ja lapsilla, jotka käyttävät, jopa suurkuluttavat kevyt- ja energiajuomia.
Rasvamaksa on lihomisen syytä. Riski sairastua kasvaa, kun painoindeksi on yli 30, eli painoa on runsaasti liikaa. Lapsikin voi sairastua rasvamaksaan, koska lihavuus on levinnyt myös lasten keskuuteen.

Fruktoosilla ja aspartaamilla makeutetut limsat ja energiajuomat lisäävät maksan rasvoittumista. Energiajuomat sisältävät paljon kaloreita ja niissä on runsaasti kofeiinia ja juomista tulee helposti riippuvaiseksi niiden piristävän vaikutuksen vuoksi. Energiajuomat on kehitelty ja niitä kaupataan suorituskyvyn ja kestävyyden parantamiseen.
Light-juomat eivät sisällä energiaa ja kaloreita, jotka lihottaisivat. Kuitenkin on todettu, että makeutukseen käytetty aspartaami lisää maksan rasvoittumista ja vaikuttaa näin keskivartalolihavuuteen ja rasvamaksaan. Riski lisääntyy henkilön alkaessa kuluttaa näitä tuotteita yli puoli litraa päivässä.
Suositusten mukaan alle 15- vuotiaiden ei tulisi käyttää kofeiinipitoisia juomia ollenkaan.
Lapsille pienikin määrä kofeiinia voi aiheuttaa kiihtyneisyyttä ja levottomuutta.
Monet kauppiaat ovat ottaneet asian vakavasti ja lopettaneet energiajuomien myynnin liian nuorille henkilöille.

Aikuiselle ihmiselle energiajuomien käyttö on Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisten tekemien tutkimusten perusteella turvallista kohtuudella käytettynä. Vuorokausikulutuksen suositukset on mainittu pakkauksessa.
Haitallisinta energiajuomassa on kofeiini, jolle jotkut saattavat olla yliherkkiä. Se voi aiheuttaa kofeiinille herkille ihmisille sydämentykytystä, vapinaa ja verenpaineen nousua, sekä unettomuutta. Ihmisten herkkyys kofeiinille on hyvin yksilöllistä, toiset ovat herkempiä kuin toiset.

Kofeiinia löytyy muustakin kuin energiajuomista:

  • Kahvikupillinen n. 100mg
  • Kupillinen mustaa teetä n. 40mg
  • Energiajuoma 0,33 n. 105mg
  • Coca-cola 0,5l n. 65mg
  • Suklaa 100g n. 38mg10 PARASTA KEINOA KARPPAUKSEEN


1. Lopeta tai ainakin minimoi pasta, riisi, peruna ja leipä ruokavaliostasi. Myös hedelmissä on hiilihydraatteja jonkin verran. Tarvittavia hiilihydraatteja saat kasviksista, marjoista, pähkinöistä ja vihanneksista. Tästä hyötyy verensokeriarvot joiden heittelyt vähenevät.

2. Syö lihaa, kalaa, kananmunia, juustoja ja salaatteja.

3. Älä laske syömisiäsi, kunhan vain syöt oikeita ruokia ja vältät ne hiilihydraatit. Ei ole tarkoitus nähdä nälkää. Paljon liikuntaa harrastavan kannattaa syödä hiilariannoksensa aamulla, koska elimistö on katabolisessa eli lihasta kuluttavassa tilassa.

4. Sokerit pois. Voit käyttää makeutettuja, kalorittomia tuotteita. Saatavilla juomien lisäksi myös karamelleja.

5. Käytä kevytmargariinien sijasta voita ja oivariinia. Kyvytkermojen sijaan oikeaa kermaa.
( Kysymyksiä kuitenkin herättää kovien rasvojen syöminen siinä mielessä, että se kerää kolesterolia verisuonten seinämiin jolloin ne ahtautuvat. Veren virtaus hidastuu ja siitä voi pahimmillaan seurata infarkti. Näin on aikaisemmin meille opetettu. Uusimpien tutkimusten mukaan taas eläimistä saatavat kovat rasvat eivät lisää sydän- ja verisuonitauteihin sairastumisen riskiä.)
Karppauksen on todettu parantavan veren rasva-arvoja!

6. Unohda kevyttuotteet ja einekset, koska niissä rasvan tilalla on lisäaineita ja tärkkelystä. Niissä käytetty aspartaami aiheuttaa liiallisesti kulutettuna keskivartalolihavuutta ja rasvan kertymistä sisäelimien päälle.

7. Muista, että tulokset eivät näy muutamassa päivässä. Ensimmäiset pari päivää ovat ehkä kaikkein vaikeimmat, varsinkin jos olet kuluttanut paljon valkoista jauhoa ja sokereita. Nopeiden hiilareiden nauttiminen lisää serotoniinin tuotantoa aivoissa. Serotoniini on mielialaa kohottava ja mielihyvää tuottava välittäjäaine. Eli hiilareita ja sokereita himoitaankin niiden tuottaman hyvän mielen ja hetkellisen hyvän olon takia.

8. Karppauksen myötä virkistyneellä mielellä, liiku ja ulkoile enemmän. Ennen liikuntaa päivän sallittu annos hyvälaatuisia hiilihydraatteja.

9. Ketoosin tavoittelu: hiilihydraattien saanti alittaa n. 100g vrk määrän ja keho menee ketoosiin. Se on samalainen tila, johon ihmisen elimistö menee paaston aikana. Ketoaineiden määrä veressä nousee ja sinulla ei ole enää nälkä.
Jotkut karppaajat pitävät huolen siitä, että keho on ketoosissa, testaten sen virtsasta, siihen kehitetyillä testiliuskoilla. Hiilareiden saanti tulee ketoosia tavoitellessa laskea siis aika tarkkaan.
Ketoosissa elimistö ottaa energian rasvavarastoista ja näin sitten rasva palaa.

10. Pidä huoli kalsiumin riittävästä saannista, koska paljon proteiineja nautittaessa kalsiumin imeytyminen heikkenee. Syö kalsiumlisää ja esim. rahkaa.
Myös muita vitamiineja ja hivenaineita yleensä käytetään ruokavalion lisänä.
Kurkkaa karppauspuotiin!


LAIHDU NOPEASTI ILMAN NÄLKÄÄ- Easy diet starttipaketti täältä!
BOSU-pallo  (Both Sides Up) kehittää tasapainoa, koordinaatiota, lihaskuntoa ja lihashallintaa.
Pallolla voit harjoitella sekä ryhmäliikuntatunneilla että kotona.Sen käytössä on vain mielikuvitus rajana.

BOSUlla voit treenata monipuolisesti lähes kaikkia vartalon lihaksia. Harjoittelussa voit tehdä hyppyjä  ja askelluksia pallon päälle, vähän samaan tyyliin kuin steppilaudalle, mutta haastavammin pallon muodon ansiosta.

Lisäksi BOSUlla voi tehdä tehokkaita vatsa-,  pakara-  ja selkälihasliikkeitä ja punnerruksia.

Jumppaohjelman BOSUlla voi koostaa esim 20min askelluksista (aerobinen osuus) ja päälle lihaskuntoharjoitukset.
Lihaskuntoliikkeistä mainittakoon mielestämme paras, eli punnerrus. Pallo asetetaan lattialle pyöreä puoli alaspäin ja otetaan kiinni reunoista. Vartalo jännitetään ja pidetään tiukkana ja suorana. Mitä alemmas punnerrat, sen tehokkaampaa. Tosi treenaajat voivat hakea haastetta laittamalla jalat penkin päälle.
Harjoituksessa on tärkeää pitää koko ajan vartalo jännitettynä ja keskittyä säilyttämään hyvä tasapaino.

Muita liikkeitä: kyykyt pallon päällä, niihin voi yhdistää käsipainoilla tehtävät pystypunnerrukset ja hauiskäännät sekä vipunostot.

Pakaroita ja takareisiä vahvistava liike on lantion nostot. Pallo pyöreä puoli alaspäin ja jalkapohjat pallon päälle. Makaat selälläsi lattialla ja nosta rauhalliseen tahtiin lantiota lattiasta ylös ja takaisin.Jumppapallot ja muut harjoitusvälineet täältä

Vastaa kysymyksiin, keräät pisteitä ja lunastat niillä lahjakortteja!
Alkeellisissa olosuhteissa (mökkeily, telttailu) ,  kesän festareilla ja muissa reissuissa missä ei ole pesumahdollisuuksia, on kuivashampoo pelastus.

Klippoteket Kuivashampoo + Muotoilu Hinta on 3,90 €.Hiuksia ei suositella pestäväksi joka päivä lämpimällä vedellä ja runsaalla shampoomäärällä. Vesipesu kuluttaa ja kuivattaa hiuksia.
Ei ole helppoa jättää pesemättä hiuksia suihkun yhteydessä, koska liikunnan jälkeen päänahka on hiessä ja hiukset saattavat rasvoittua myös joillakin todella nopeasti.
Se kulkee kätevästi mukana käsilaukussa tai repussa.

Kuivashampoota hierotaan päänahkaan ja hiusten tyveen, annetaan vaikuttaa hetken ja harjataan hiukset läpi sekä pöyhitään niitä.

TIGI Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo -kuivashampoo Hinta on 18,10 €.Kuivashampoo poistaa hiuspohjan rasvaa ja hienhajua. Hiukset näyttävät kuivapesun jälkeen puhtailta, runsailta ja kiiltäviltä. Ne eivät enää roikukaan rasvaisina ja latteina vaan ovat kauniit ja kiiltävät.
Pika-apuna muutama suihkaus hiusten tyveen ja voit tupeerata todella näyttävän kampauksen.

Kuivashampoota on myytävänä jauhemaisena sirotteena ja spraypulloissa. Niitä löytyy tavarataloista ja kampaamokaupoista. Hinta riippuu tuotteen merkistä.
 Sen päälle voi käyttää kiiltosuihketta, vahaa ja lakkaa.

Laadukkaita kuivashampoo merkkejä ovat:

 Klippoteket, joka poistaa rasvan, tuuheuttaa ja antaa voimakkaan tuen lisäksi muotoiluun.

Tigin Rockaholic Dirty Secret Dry, joka arvokas, mutta todennäköisesti paras tuote.

Schwarzkopf Osis, suihkutettava ja tuuheuttava kuivashampoo


Näitä laadukkaita kuivashampoo-tuotteita saat edullisesti ja kätevästi:

Sokoksen verkkokaupasta

Tigin tuotteet edullisesti täältä

The Body Shopin tuoksuvat tuotteet tästä
  10 faktaa selluliitista
Madara Flower Attack -vartalonhoitosetti Hinta on 53,20 €.

1  Selluliitissa rasvakudoksen ympärille muodostuu sidekudosverkko ja rasva kertyy sen sisään. Rakenne on melko kestävä ja sitä on aika vaikea saada tuhottua tai päästä siitä kokonaan eroon

2  Jos laihdutat voit vähentää selluliitin määrää, mutta jo muodostuneita kertymiä on melko vaikea saada pois. Kun laihdut, näytät kuitenkin hoikemmalta, kun rasvan määrä kehossa vähenee.

3  Perimä vaikuttaa selluliitin kertymiseen. Jos äidilläsi on selluliittia, sinulla on perimä myös kärsiä siitä.

4  Säännöllinen ihon kuivaharjaus vilkastuttaa verenkiertoa ja tasoittaa ihoa. Se ei kuitenkaan pysty hävittämään kertymiä rasvakudoksista

5  Naisille kertyy selluliittia hormonaalisista syistä miehiä helpommin. Naisilla piti aikojen alussa olla jälkikasvuaan varten "ravintoa" pahanpäivän varalle. Naisen kehossa on siis oltava jonkin verran rasvaa, että se toimii normaalisti ja hormoonitasapaino pysyy normaalina.

6  Kauneushoitoloissa ja klinikoilla tehtävä alipainehoito estää turvotusta ja rasvan kerääntymistä. Hoidot ovat kalliita ja niitä on otettava sarjoina, jos haluaa näkyviä tuloksia.

7  Ruokavalio vaikuttaa sen verran, että jos syöt normaalisti etkä liho, ei myöskään ylimäärästä rasvaa tule vartaloon. Liika energia, jota et kuluta pois, varastoituu rasvakudoksiin.


Ruokavalion tueksi kannattaa käyttää painonhallintaan ja rasvankertymisen estoon tarkoitettuja tuotteita, joita saat edullisesti   tästä8  Liikunta auttaa pitämään rasvakertymät pois. Runsaasti liikuntaa ja kohtuullisesti terveellistä ruokaa.
Voimaharjoittelu lisää lihaksia ja lihakset kuluttavat energiaa levossakin. Lihakset saavat muotoja ja rasvakertymät pienenevät.

9  Mitä vanhemmaksi tulet, sitä helpommin selluliittia kerääntyy. Iho veltostuu ja löystyy. Tässäkin tilanteessa naisten olisi jo kannattanut aloittaa voimaharjoittelu, jotta lihakset ja ryhti säilyisi.

10 Kirurgiset toimenpiteet poistavat rasvaa helposti. Koskaan et voi kuitenkaan olla varma lopputuloksesta ja minkälaisia riskejä toimenpiteestä voi sinulle aiheutua.

Phytomer Retouche Silhouette -hoikentava selluliittiemulsio Hinta on 39,80 €.
On olemassa kotikäyttöisiä selluliittivoiteita, osa ennaltaehkäisemään ja osa niistä auttamaan kertymien poistossa.

Tässä muutamia esimerkkejä
Madara Antiselluliittivoide Hinta on 27,60 €.

Madara antiselluliittivoide joka aktivoi kudoksen aineenvaihduntaa ja nestekiertoa. Säännöllinen käyttö auttaa taistelemaan selluliittikertymiä vastaan.


Lancôme Slimmissime -360° hoikentava selluliittivoide Hinta on 56,00 €.
Lancome Slimmissime -360  on linjoja muokkaava selluliittivoide. Kohottaa ja kiinteyttää sekä poistaa turvotusta.
Ehkäisee selluliitin muodostumista ja uusiutumista. Kosteuttaa ja siloittaa ihoa!Jos mielessä kirurgin tekemä hoito ja kalliit selluliittihoidot, ota avuksi Laina.fi


Laadukas selluliittikosmetiikka edullisesti täältä, Sokos verkkokauppa


Tilaa oma Fit ja saat mineraalimeikkisetin!


`
RAVINTOLISÄT

Kun ravitsemustilasi on kunnossa ja tasapainossa, jaksat liikkua ja pysyt terveenä ja hehkeänä. Nauti hiilareita, proteiineja ja rasvoja oikeassa suhteessa. Ravintolisien eri vitamiinit, kivennäisaineet ja rasvahapot pitävät huolen lihaksista, nivelistä ja luustosta. Ruokavalioon tulee tietenkin kiinnittää myös huomiota ( kasviksia, hedelmiä, proteiineja, valkuiasaineita).
Jos ruokavalio, esim dieettien takia ei ole monipuolinen, on kaikkia vitamiineja ja hivenaineita vaikea saada ravinnosta. Paljon harjoiteltaessa ja urheiltaessa tarve lisääntyy.
Möllerin Tupla -omega-3 valmiste Hinta on 10,50 €.
Myös jotkut pelkäävät lihovansa, eivätkä syö tarpeeksi. Urheilussa on myös tietyissä lajeissa painoluokat (nyrkkeily, paini) , joiden takia ei syödä tarpeeksi.

Yleiskunnolle suosituimpia ravintolisiä ovat omega-3, D-vitamiini, monivitamiinit ja maitohappobakteerit(Gefilus), ubikinoni ja kalkki.

Monivitamiineissa on muutamia vitamiineja joita urheilun ja liikunnan suhteen tarkkaillaan yleisimmin
Vitaplex C-vitamiinivalmiste Hinta on 2,80 €.
C-vitamiini ehkäisee flunssaa ja lyhentää sen kestoa.
Puute aiheuttaa väsymystä, hengästymistä ja niveloireita.
Suositeltava määrä vähintään 75mg vuorokaudessa.D-vitamiini lisää immuniteettia ja vaikuttaa kalsiumin imeytymiseen, eli estää osteoporoosia. Se ehkäisee korkeaa verenpainetta ja estää tuberkuloosia ja influenssaa.
D-vitamiinia saa luonnosta auringosta ja ravinnosta kalasta. Nykyään saantisuositukset nousevat tutkimusten myötä ja lisää D-vitamiinia syödään purkista.


Sinkki vaikuttaa lihaskasvuun. Se vaikuttaa hiilareiden ja rasvojen aineenvaihduntaan. Sinkki vaikuttaa myös testosteronin oikean tason yllä pitämiseen. Sinkin tarvetta lisää kova fyysinen harjoittelu ja raskaus.
Sinkki ei varastoidu, joten sitä pitää saada joka päivä.

Ferroforte B+C -rauta-vitamiinitabletit koko perheelle Hinta on 8,20 €.
Rauta osallistuu hapenkuljetukseen. Raudanpuute aiheuttaa anemiaa. Sen puute ilmenee väsymyksenä ja fyysisen suorituskyvyn heikkenemisenä ja päänsärkynä. Kun hikoillaan, menetetään rautaa.
Rautaa saa ruuassa lihasta, sisäelimistä, palkokasveista ja täysjyväviljasta.
Rauta auttaa ylläpitämään lihasvoimaa ja siirtämään energiaa soluille.
Raudanpuutteen syynä on usein ruokavalio. Lihaa karttavalla raudanpuute on yleistä. Rankka liikunta poistaa rautaa elimistöstä.
C-vitamiini auttaa raudan imeytymisessä.
Sokoksen verkkokaupasta tuote, jossa on B, C ja rauta samassa purkissa

Calcia 800 Magnesium -luustoa vahvistavat kalkki-magnesiumtabletit Hinta on 11,90 €.
Kalsium on tärkeää varsinkin naisille. Kalsiumia tarvitsevat luusto, hampaat ja kynnet. Kehomme tarvitsee kalsiumia lihasten toimintaan. Kalsiumilla on se hyvä piirre, että ylimääräinen varastoituu luustoon.B-vitamiineista B1, B2, B6 ja niasiini B3, ovat tärkeitä muistaa syödä. Ne auttavat soluja käyttämään hiilareita. Tärkeä varsinkin kestävyyslajeissa.


Magnesium kuljettaa happea ja toimii hermosten välittäjä-aineena. Sen puutos näkyy lihaskramppeina ja fyysisenä väsymisenä. Liiallinen sokerien ja proteiinin syönti saattaa johtaa puutostilaan.

VITAMIINIT- JA HIVENAINEET SOKOS VERKKOKAUPASTA

VITAMIINIT VERKKOKAUPASTASAUNAJOOGA


Nyt treenataan saunassa!

Eri joogalajeihin perustuva harjoitus tapahtuu saunassa, kuumassa ja kosteassa. Sen kestosuositus on puoli tuntia. Saunassa lihakset rentoutuvat ja niitä on helpompi venyttää.

Saunajoogaan kuuluu taivutukset seisten, kierrot istuen ja venytykset. Harjoituksen aluksi tehdään hengitysharjoituksia.
Saunajoogan liikkeet venyttävät ja vahvistavat kehoa ja laittavat aineenvaihdunnan liikkeelle.
Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta niissä tulee hiki. Mielen rauhoittamiseen saunassa suoritettava jooga on ihanteellista. Melkeinpä meillä kaikilla on mielikuva rentouttavasta, hyvänolon tuovasta saunasta. Saunassa on rauhallista ja siellä tosiaankin rauhoittuu.

Saunaa ei lämmitetä kuumaksi, joogaliikkeet voi tehdä saunan lämmitessä.

Harjoitusten jälkeen rentoudutaan, keho painuu saunan lämmittämään joogamattoon ja olo rauhoittuu.

Joogan seurauksena saat aineenvaihdunnan käyntiin ja vessassa saa ravata koko illan!!

Joulukuussa 2011 saatiin laillisesti markkinoille kauan odotettu Stevia.

Stevia rebaudiana on kotoisin Keski- ja Etelä-Amerikan trooppisilta alueilta. Se tunnetaan myös nimellä sokerilehti ja makealehti.
Etelä-Amerikan alkuperäiskansat ovat käyttäneet steviaa jo vuosituhansia erilaisiin tarkoituksiin.

Nykyisin kaikkien mielessä on terveyttä ja hyvinvointia edistävä ruokavalio. Vältetään rasvoja, sokereita ja hiilihydraatteja.

Kalorittomat makeutusaineet, joita paljon juomissa käytetään, yhdistetään yleensä keinotekoiseksi ja epäterveelliseksi. Keinotekoisia lisäaineita, kuten aspartaami, halutaan välttää.

Stevia täysin luontainen makeuttaja ja se on kaloriton.
Se sopii diabeetikoille, koska se ei vaikuta verensokeriin.

Diettaajat ja kehonrakentajat käyttävät steviaa makeuttamaan teetä ja kahvia. Stevia jauhetta kehonrakentajat lisäävät rahkaan ja marjojen sekaan.

Steviaa on saatavilla esim vaniljanmakuisena nesteenä, joka tuo hyvän maun rahkaan, kermavaahtoon tai vaikka pirtelöön ja ilman kaloreita.

Jauheita käytettäessä on hyvä muistaa, että se on todella jopa kolmesataa kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri.

Steviaa käytetään myös ihonhoidossa. Se edistää ihon kykyä säilyttää kosteutensa, silottaa ihoa ja antaa näin nuorekkaamman ilmeen.
Iho säilyttää oman luonnollisen kosteutensa ja pystyy pitämään haitalliset ulkoiset tekijät loitolla.


Stevia makeuttajat tästä

Naantalissa sijaitseva Naantalin kylpylä Spa, kuuluu Royal Spas of Europe-ketjuun. Se on myös maailman sadan parhaan kylpylän joukossa.
Kylpylässä voi pistäytyä päiväseltään allasosastolla ja ottaa erilaisia hoitoja ja hierontoja. Kaikkein rentouttavinta varmaan kuitenkin yöpyminen kylpylähotellissa. Hotellista löytyy huoneita joka makuun ja standardista luxukseen.

Tullaksesi terveeksi ja hyvinvoivaksi, voit ottaa kylpylähoitoja, asiantuntevien ammattilaisten ja laadukkaiden tuotesarjojen avustuksella.
Täältä löytyy erilaisia kasvohoitoja, aromaterapiaa, balilaista vartalohierontaa, Hot Stone kiviterapiaa, suklaahoitoja vartalolle, sekä savi- ja turvehoitoja. Ota kuningatar Kleopatran hunaja-maitokylpy tai tuoksuva ruusukylpy.
Luksustason kylpyläpalvelua on, kun tuodaan lasillinen samppanjaa kylpyyn! Halutessasi, järjestetään myös kylpyhetki kahdelle.

Vartalohoitoja löytyy todella monia.

Mansikkahoito aloitetaan kuorinnalla, käydään mansikka-kermakylvyssä, iho öljytään mansikkaöljyllä ja ihan lopuksi nautitaan vielä lasi mansikka kuohuviiniä.

Selluliittihoito johon kuuluu kuivaharjaus, selluliittinaamio, kylpy, kiinteyttävä seerumi ongelma-alueille ja lopuksi vielä vartalohieronta.

Lisänä myös kasvo-, käsi- ja jalkahoidot.
Jotta voit mennä kauniina illalla hotellin ravintoloihin, spasta löytyy myös meikkauspalvelut ja opastus.

Voit tutustua hoitoihin tarkemmin täällä

Kylpylässä lomaillessa, sinulla on mahdollisuus huolehtia kunnostasi ja harrastaa todella monipuolisesti. Talvella löytyy hiihtoladut murtomaahiihtoon. Lapsille pulkkamäkeä ja liukurit ja välineet löytyvät hotellista. Mahdollisuus myös luisteluun.
Kesällä ja talvella paljon kävelyreittejä.
Lisäksi golf, tennis, uinti, beachvolley, sauvakävely, pyöräily, jumpat  ja venyttelyt

Lapsille Naantalista löytyy myös Muumimaailma, joka on varmasti lapsiperheiden ykköspaikka!
Naantalin spa hotellista löytyy muuten muumiaiheisesti sisustettu huone, muumifaneille!

Varaa oma lomasi tästä`

KAUNIIKSI HELPOSTI TOP 3

Kaikki naiset haluavat olla kauniita ja kohentaa ulkonäköään. Nykyään on saatavilla monenlaisia toimenpiteitä, joilla voidaan helpottaa arkista kauneudenhoitoa. Nämä kauneusremontit saattavat hieman verottaa kukkaroa, mutta moni on valmis maksamaan siitä. On helppo herätä aamulla, kun kynnet ovat siisti ja silmät ja kulmat valmiiksi huolitellun näköiset.


RAKENNEKYNNET...

ovat omien kynsien päälle rakennettavat kynnet. Kynsiä on kahta erilaisesta materiaalista valmistettuja: akryyli- tai geelikynnet.
Kun kynnet on laitettu, ne pysyvät viikkoja kauniina, riippuen siitä mitä teet käsilläsi. On opeteltava uusia toimintatapoja , esim. näppäimistön käyttöön.
Muista käyttää hanskoja puutarhatöissä ja ruuanlaitossa.
Gosh Nails Special Edition -kynsilakka Hinta on 6,40 €.Hoito- ja huoltoväli on noin 3-5 viikkoa, mutta riippuu tietenkin oman kynnen kasvuvauhdista. Kynsiä voi itse viilata ja lakata.
Kynsien koristelu lisääntyy koko ajan. Niihin voi laittaa koruja, kuvioita, kiviä ja tarroja. Persoonallisia kuvioita saadaan maalaamalla. Näitä palveluja saa kynsistudioista ammattilaisen tekemänä.

Jos rakennekynnet haluaa poistaa, se kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi.

Kynsien hinta riippuu materiaalista ja paikasta missä ne asennetaan. Kannattaa kysellä muutamista paikoista ennen ajan varaamista! Muista myös kysellä kynsien huoltoaikojen hintoja, koska nekin saattavat yllättäen maksaa paljonkin.

Ennen kuin laitatat kynnet, ota huomioon, onko ammatissasi/työpaikallasi sallittua käyttää rakennekynsiä. Elintarvike- ja hoitoalalla se saattaa olla hygieniasyistä kiellettyä.


RIPSIPIDENNYS...

Cailap irtoripset Hinta on 7,90 €.tarkoittaa sitä, että yksittäisiä kuituripsiä liimataan oman ripsen päälle, ripsen tyveen. Aamulla herätessäsi säästät aikaa, kun ei tarvitse meikata silmiä. Liikkuessa ja uidessa ei meikki valu!
Valittavana on eri pituisia ripsiä, niitä laitetaan silmän muodon mukaan ja asiakkaan toiveiden mukaan, onko tarkoitus olla luonnollinen vai näyttävä. Tavoitteena on saada ripset näyttämään pidemmiltä, tuuheammilta ja kaarevammilta.

Maybelline Volum'Express Falsies Black Drama -maskaraRipsien laittaminen vie aikaa 1-1,5 tuntia. Se on kivutonta ja rentouttavaa puuhaa.
Ripsiin voidaan laittaa koristeeksi Swarovski-kristallit tai vaikkapa värillisiä ripsiä.

Ripsien huoltoväli on 2-4 viikkoa. Huollossa liimataan uusia ripsiä irronneiden tilalle. Ripsilisäkkeet tippuvat pois omien ripsien tippuessa. Oma ripsesi elää noin 50-80 päivää, jonka jälkeen se tippuu pois ja tilalle kasvaa uusi.

Kun käyt laitattamassa ripset, ota ensin selvää hinnoista ja huoltojen hinnoista (40-100 euroa). Muista ottaa selvää kotihoito-ohjeista, jotta ripsesi pysyvät mahdollisimman pitkään!

Kun ripset on laitettu
- kannattaa välttää niiden kastelua, saunaa ja höyryä ainakin 24 tunninn ajan
- ripsentaivuttimia ei kannata käyttää, koska ne voivat katkaista lisäripset ja omatkin ripset
- meikin voit puhdistaa vedellä, joten kannattaa käyttää vesiliukoista silmämeikkiä
- vanu tarttuu ripsiin (kohtaan, mihin ripset on liimattu) , joten älä käytä sitä ainakaan silmämeikin puhdistuksee,


KESTOPIGMENTOINTI...

on huuliin, silmiin ja kulmiin laitettava pigmentointi, verrattavissa tatuointiin. Pigmentointi ei ole kuitenkaan ikuinen, se kestää joitakin vuosia, noin 3-4 vuotta ja haalistuu ajan myötä.
Kannattaa ennen pigmennoinnin ottamista varmistua siitä, millaista jälkeä haluaa. Ennen tekoa suunnitellaan malli, joka sopii kasvonpiirteisiin ja sopiva sävy myös. Kun pigmentointi on tehty, sitä ei voi poistaa. Nämä hommelit hoitaa kunnialla mm. Kestopigmentointi.com

Toimenpide saattaa sattua hieman ja tekemisen yhteydessä käytetään puudutusainetta. Aikaa tekemiseen kuluu tekijästä riippuen muutamia tunteja. Aluksi valmis tulos saattaa näyttää tummalta, mutta väri vaalenee hieman muutaman viikon sisällä ja silloin yleensä käydään jälkipigmennoinnissa.

Toimenpiteen jälkeen esiintyy yleensä punoitusta ja turvotusta muutaman päivän ajan. Saunaa, uintia ja auringonottoa tulee välttää viikon ajan.

Hinnat vaihtelevat toimenpiteen mukaan ja paikasta riippuen. Pigmentointeja ei tehdä kaikissa kauneushoitoloissa.


Sokos kauneuden verkkokauppa, jopa ilmaisella toimituksella ja kuukausittain vaihtuvilla tarjouksilla


Tilaa meikit ja kynsilakat edullisesti täältä

Mavala Mini Color's -kynsilakka Hinta on 3,70 € - 3,90 €.Kiss Everlasting Decorated French -kynsisetti Hinta on 13,90 €.Kiss iEnvy lashes Au Naturale 01 -irtoripset Hinta on 8,50 €.