PARHAAT RASVANPOLTTOON PURKISTA TOP 8

L-KARNITIINI kuljettaa rasvaa soluihin poltettavaksi.

Paljon urheilevalle ja laihduttavalle l-karnitiinista saattaa olla lisäapua.
Karnitiini saattaa laajentaa verisuonia, mikä lisää suorituskykyä.
Se lisää aineenvaihduntaa ja näin ollen myös painoa saattaa tippua.
Se vie rasvahappoja solujen mitokondrioihin ja siellä ne muuttuvat energiaksi. Sen uskotaan myös nostavan testosteronitasoja.


L-karnitiinia tilaat edullisesti :   TÄSTÄCLA:ta käytetään jokapuolella maailmaa yleisesti laihdutusvalmisteena. Se lisää rasvahappojen palamista jolloin rasvakudos vähenee.
CLA laihduttaa, vähentää rasvavarastoja, kiinteyttää ja vahvistaa lihaksia. Se myös vahvistaa luustoa ja ehkäisee syöpää.
CLA myös ehkäisee astmaa, allergioita ja sydän- ja verisuonitauteja.Siispä se on melko monipuolinen terveysvaikutuksiltaan!
Sitä on luonnossa maidossa ja lihassa, mutta monet eivät syö lihaa ja juo maitoa tarpeeksi saadakseen riittävän määrän CLAta.
(Onneksi sitä on saatavilla purkista)


VIHREÄ TEE lisää energian kulutusta ja rasvojen hapetusta sekä lisää kehon termogeneesiä niin harjoituksen aikana kuin sen jälkeenkin. Kun rasvankäyttö energiaksi lisääntyy, nopeutuu samalla kehon ylimääräisen rasvan väheneminenkin.
Vihreän teen katekiinit ja kofeiini yhdessä vaikuttavat tehokkaammin kuin kofeiini yksinään.
Vihreä tee valmisteet vähentävät kehon painoa ja rasvakudoksen määrää. Sen on todettu myös alentavan sydän- ja verisuonitauti kuolleisuuden määrää.

LESITIINI säätelee rasvojen kulkua elimistössämme ja tehostaa rasva-aineenvaihduntaa.
Kehonrakentajat käyttävät lesitiiniä, jotta pääsisivät eroon ihonalaisesta rasvasta ja näin ollen lihakset näkyisivät paremmin.

DETOX polttaa rasvaa ja poistaa nestettä. Kun liikunta on jäänyt vähälle ja ruokavalio on huono, kerääntyy kehoon ylimääräistä rasvaa ja tulee turvotusta.
Detox kuuri puhdistaa kehoa ja saa aineenvaihdunnan toimimaan. Juomaseos tiivisteessä on muunmuassa vihreää teetä ja guaranaa.

KALSIUMPYRUVAATTI auttaa polttamaan rasvaa lisäten hiilihydraattien käyttöä. Se lisää rasvan käyttöä energianlähteenä ja lisää aineenvaihduntaa myös levossa. Urheilijat suosivat sitä, koska se kiinetyttää lihaksia ja parantaa niiden suorituskykyä.

SITRIINI on hydroksisitruunahappoa, joka vähentää näläntunnetta ja makeanhimoa sekä estää rasvanmuodostumista.
Sitriini lisää lämmöntuotantoa ja aineenvaihduntaa kehossamme
Hyvinvoinnin tavaratalosta saatava FAT control sisältää pyruvaattia ja sitriiniä. Se polttaa rasvaa, kiinteyttää ja vähentää näläntunnetta.


Fast Burner -ravintolisä Hinta on 34,50 €.

RASVASIEPPARIT on tarkoitettu sitomaan itseensä ruuassa olevaa rasvaa. Tärkeää on ottaa tabletit ennen ruokailua, että se toimisi parhaiten. Sen teho perustuu kitosaaniin, joka imee itseensä rasvaa ja muodostaa sidoksia joita ruuansulatus ei pysty hajottamaan ja näin rasva poistuu ulosteen mukana.Laihdutus uutuus ilmaiseksi täältä!Bikinit ja alusasut täältä (mm. Calvin Klein, Panos Emporio, abecita, Björn Borg)
Calvin KleinStay in PlacePassionata